Салон краси
8 помилок в макіяжі, які ми робимо кожен день

8 помилок в макіяжі, які ми робимо кожен день

Макіяж … одночасно важлива і складна річ. Адже за допомогою make up можна, як максимально продемонструвати достоїнства своєї зовнішності і приховати недоліки, так і навпаки. Тому сьогодні хочемо звернути на найпоширеніші помилки в макіяжі, які не дозволяють отримати бездоганний результат.

Помилка №1. Покриття вій тушшю численна кількість разів

Чим більше, тим краще-це правило не завжди грає нам на користь. Тому найбільш поширена помилка в макіяжі-нанесення туші кілька разів в надії, що це дозволить отримати довші/об’ємні/густі вії. Це не так! Реалії такі, що Ви отримаєте ефект «оксамитових» вій з грудочками, які, погодьтеся, далекі від ідеалу і бажаного результату.

Помилка № 2. Рум’яна і бронзер – це одне і теж

Ні! Це не так. Подібна помилка, як правило, актуальна для літнього сезону, коли багато дівчат хочуть максимально швидко стати засмаглими, для чого і наносять бронзер на яблучка щік замість рум’ян. Ви робили так хоча б раз? Давайте цим одиничним випадком і обмежимося. Рум’яна мають ніжний відтінок, тому саме їх наносять на яблучка щік і добре розтушовують досить щільним пензлем. А ось бронзер за допомогою пухнастою кисті розподіляють по всьому обличчю (під вилицями, біля основи чола, на кінчику носа, підборідді), а ось щоки ми пропускаємо.

Помилка № 3. Нанесення пудри перед макіяжем

Подібну помилку робить буквально кожна 3 Дівчина, вважаючи, що попереднє нанесення пудри на шкіру дозволяє отримати більш стійкий макіяж. На жаль, це не так. Подумайте, як ви потім будеш наносити тональний крем? Поверх пудри? Навряд. У тому випадку, якщо у Вас суха шкіра, то цей спосіб зовсім неприйнятний. Запам’ятайте, пудра – це фініш Вашого мейка, але ніяк не його старт.

Помилка № 4. Виділяти брови за допомогою олівця

Так, олівці для брів існую, їх величезна кількість. Але! У більшості випадків вони хороші в руках професійного візажиста. Але і майстри не завжди їх використовують, віддаючи переваги іншим інструментам для виділення брів. Чому так, чим не догодили олівці? Основа олівця занадто жирна, в результаті чого виходить занадто насичений колір, а розтушувати його досить проблематично. Як результат – отримання широких, максимально насичених брів, що зовсім не виглядає природно і красиво. Тому візажисти рекомендують (і самі використовують) гель і тіні для брів.

Помилка № 5. Вибір консилера занадто світлого відтінку

Багато дівчат хочуть приховати кола під очима, саме тому і вибирають дуже світлий консилер. Що ж у підсумку? Синців і темних плям під очима, звичайно, не помітно, а ось білі плями – прекрасно. Як потрібно робити? Використовувати консилер буквально на 1-2 тони світліше вашого тонального засобу.

Помилка № 6. Чіткий контур губ, виконаний олівцем

Ви знаєте, що контур губ не повинен бути темнішим помади? Тому олівець потрібно зліг розтушовувати по внутрішній лінії губ. Ви помічали, як на губах дівчат залишається тільки контур, а помада «з’їдена»? А ось якщо олівець буде злегка розтушований, подібний момент ніхто не помітить.

Помилка № 7. Використання пудри по всій поверхні обличчя

Те, що будру не варто наносити на початковому етапі під тональну основу, ми вже з’ясували. Але! Є ще один важливий момент-не варто припудрювати всю поверхню обличчя. У моді була, є і буде природність, тому легкий блиск все ж повинен бути присутнім. Особа не повинно бути абсолютно матовим, тому рекомендується використовувати пудру тільки в Т-зоні (лоб, ніс, підборіддя).

Помилка № 8. Малюємо стрілки, не використовуючи тіні

Сучасним дівчатам не завжди на все хапаємо час, тому іноді ми намагаємося його заощадити, наприклад, на макіяжі. Тому малюємо стрілки на» голу ” шкіру. Як результат-до вечора стрілки стають розмитими, виглядають не акуратно або навіть друкуються на верхньому столітті. Перед тим, як намалювати стрілки, повіки потрібно підготувати – спочатку наносимо базу під тіні, потім тіні тілесного або рожевого відтінку, і тільки після цього беріться за підводку.

Бездоганний макіяж в Харкові. Де зробити?

А ви хоч раз робили подібні помилки в макіяжі? У салоні краси Афродіта (район Нові Будинки) ви можете виконати ідеальний макіяж для будь-якої святкової події Вашого життя мул просто для того, щоб порадувати себе. Наші візажисти знають всі тонкощі створення правильного мейка, тому отриманий результат неодмінно вас порадує. Чекаємо Вам за адресою: проспект Московський, 252.

Позвоните нам