Салон краси
Ламінування вій. Чому варто сказати так?

Ламінування вій – природний і виразний погляд

Кожна жінка, в якому б віці вона не була, бажає мати гарний, виразний і при цьому максимально природний погляд. Багато хто вважає, що домогтися подібного результату можна тільки за допомогою нарощування вій. Це зовсім не так. Тому, якщо ви не можете зважитися на нарощування вій або у Вас не вистачає часу і терпіння (процедура займає 2-3 години), пропонуємо вам прекрасну альтернативу – ламінування вій в Харкові.

Що таке ламінування вій? Для чого проводиться процедура?

Ламінування вій - природний і виразний погляд

Ламінування вій – це подовження і потовщення природних вій за допомогою спеціальних складів, які роблять позитивний вплив не тільки на естетичні показники, а й на здоров’я вій. Спеціальні компоненти стимулюють ріст волосків, за рахунок чого відбувається їх швидке оновлення, що надає віям більш доглянутий вигляд.

Крім того, ламінування – це відмінний захист вій від несприятливих зовнішніх факторів: холод, пряме попадання сонячних променів, використання косметики невисокої якості, засобів по догляду, що містять хімічні елементи та ін.

Також ламінування дозволяє зберегти колір вій, в разі їх фарбування, на більш тривалий термін – відтінок зберігається на кілька місяців замість декількох днів. Таким чином, ви економите час і фінансові кошти, значно скоротивши сеанси по корекції.

Ефект від процедури виглядає так, як ніби ви нанесли один шар подовжує туші. В результаті щаслива володарка ламінованих вій економити значний час на макіяж! Результат ламінування тримається від одного до двох місяців-це залежить від індивідуальної швидкості росту вій, а також від акуратності шкарпетки!

Який результат очікувати від ламінування вій?

  • об’єм природних вій збільшується на 30%;
  • за рахунок красивого вигину від коренів зони волоски виглядають довшими, а погляд ставати більш відкритим і виразним;
  • вії набувають сяючий здоровий блиск і насичений темний відтінок, який гармонійно поєднується з кольором шкіри, очей і волосся.

Вії стають довшими, темніше, набувають красивий вигин і при цьому, виглядають абсолютно природно.

Ламінування вій (Харків). Салон краси Афродіта

Ламінування вій - природний і виразний поглядМи хочемо, щоб кожна клієнтка нашого салону була прекрасною і чарівною, відчувала себе максимально впевнено і була в хорошому настрої. Саме тому наш салон пропонує безліч сучасних послуг, які допоможуть Вам у цьому. Однією з них є ламінування, яке подарує вам довгі і об’ємні вії, що, безсумнівно, підкреслить красу вашого обличчя і подарує виразний погляд.

Також в нашому салоні ви можете виконати пудрове напилення брів, що в комплексі дасть просто неймовірний результат. Пропонуємо вам переконатися в цьому особисто. Поспішіть записатися в салон краси Афродіта (Московський проспект, район Нові Будинки) за шикарними віями і бровами!

Позвоните нам