Салон краси
Ботокс для волос. Что нужно знать?

Міфи про кератинове випрямлення волосся

Кератинове випрямлення волосся – вельми популярна салонна послуга. Вона дозволяє отримати ідеально гладке і рівне волосся. Незважаючи на те, що вже багато дівчат і жінок вибирають дану процедуру для догляду за своїм волоссям, навколо неї все ж присутній ряд міфів. Саме на них ми і хочемо зупинитися сьогодні.

Міф 1. Якщо перестати робити кератинове випрямлення, то волосся стає у багато разів гірше, ніж були

Насправді це зовсім не так. Якщо ви припиняєте виконувати процедуру, то без кератину волосся просто на просто повертається до колишнього стану. Але! Саме на фоні красивого, гладкого і блискучого волосся з кератином ваше «старе» волосся буде здаватися вам гірше. Саме тому і виникає відчуття погіршення стану волосся, хоча насправді вони просто повернуться до стану до кератину.

Міф 2. Якщо зробив кератинове випрямлення, потрібно користуватися спеціальним дорогим шампунем

В даному випадку частка правди все ж присутня. Дійсно, після проведення процедури під час домашнього догляду за волоссям потрібні використовувати певні шампуні, а саме безсульфатний шампунь. Але! Це зовсім не означає, що він якийсь супер-особливий і мега-дорогий.

Міф 3. На волоссі з кератином вже не зможеш зробити локони

Не правда! І навіть навпаки. Кучерики і локони на волоссі з кератиновим випрямленням виглядають набагато красивіше і тримаються краще! Не вірите? Варто спробувати і тоді всі ваші сумніви розвіються.

Кератинове випрямлення (відновлення) волосся в Харкові. Де зробити?

У салоні краси Афродіта (Харків, Нові Будинки) ви можете скористатися різними послугами по догляду та відновленню волосся, в тому числі і виконати кератинове випрямлення волосся. Для проведення процедури ми використовуємо перевірені, сертифіковані матеріали високої якості, завдяки чому вдається отримати чудовий результат. Після проведення кератинового випрямлення майстри нашого салону дадуть вам рекомендації, стосовно домашнього догляду за волоссям, а також допоможуть підібрати необхідні для цього засоби. Будемо раді бачити Вас в нашому салоні. Ми працюємо для Вас і Вашого гарного настрою!

Позвоните нам