Салон краси
Як схуднути і позбутися целюліту?

Як схуднути і позбутися целюліту?

«Як мені схуднути? Позбутися від проблемних боків і зовсім непривабливого целюліту?» – подібні думки відвідують кожну дівчину без винятку перед настанням літнього сезону. Адже всім хочеться виглядати бездоганно і в купальнику, і в коротких шортах, і міні-спідниці, і в літньому сарафані. Тому сьогодні ми з Вами хочемо поділитися секретом бездоганного тіла. У Вас є ще час в запасі для того, щоб влітку продемонструвати своє прекрасне тіло.

Целюліт – проблема, знайома кожній жінці

Стрес, гормональні зміни в організмі, неправильне харчування, малорухливий спосіб життя та ін. – все це сприяє тому, що шкіра втрачає гладкість і еластичність, а замість цього стає в’ялою, з’являється целюліт.
Крім того, появі целюліту сприяє порушення обмінних процесів в організмі: токсини затримуються і накопичуються в клітинах, як результат – поява ущільнень в тканинах.

Для усунення ефекту «апельсинової кірки» необхідний комплексний підхід, а саме: фізичні навантаження, збалансоване харчування і певні салонні процедури для корекції тіла.

Про все по порядку.

Харчування – основа успіху

Як схуднути і позбутися целюліту?Фастфуд, борошняні продуки, газовані та алкогольні напої, занадто солона їжа, прості вуглеводи – це все те, що обов’язково необхідно виключити зі свого раціону, якщо хочете отримати результат. Чому? Дана їжа затримує рідину в організмі, а, значить, сприяє накопиченню токсинів.

Що можна і потрібно їсти? Продукти харчування, багаті вітаміном Е (нежирна яловичина, оливкова/лляна олія, банани, гречка, горіхи, помідори) – покращують процес кровообігу, надають шкірі пружність. Обов’язково доповніть раціон зеленню, горіхами, цитрусовими, гарбузом – ці продукти багаті на калій, який допомагає підтримувати необхідний водний баланс і очищати організм від шлаків. Також варто звернути свою увагу на морську капусту і морепродукти – в них є мінерали і антиоксиданти, що сприяють виведенню токсинів.

Також для схуднення/позбавлення від целюліту слід прислухатися до наступних рекомендацій:

  • протягом дня випивати 1,5 – 2 л води (без урахування чаю/кави);
  • спробуйте перейти на дробове харчування;
  • снідати необхідно обов’язково, потім через 2-3 години варто влаштувати перекус – так ймовірність переїдання під час обіду або вечері буде значно менше;
  • відмовляємося від строгих дієт – на них вага швидко йде і потім знову також швидка повертається, іноді з додатковими кг.

Без спорту нікуди!

Спорт – обов’язкова і важлива складова на шляху до бездоганного тіла без целюліту. У цій справі краще довіритися професіоналу – персональному тренеру, який підбере варіант тренувань, який походить саме Вам, виходячи з Ваших бажань, можливостей і стану здоров’я в цілому.

Під час занять спортом головне – регулярність. Займатися варто не менше 3 разів на тиждень. Тренування не повинні бути однаковими, вони повинні бути різноманітними, щоб тренувалися різні групи м’язів. Важливо, щоб були присутні, як силові, так і кардионагрузки.

Як схуднути? Старвак і пресотерапія для схуднення – вірне доповнення для отримання відмінного результату

Як схуднути і позбутися целюліту?Один з найефективніших і швидких способів позбутися целюліту-апаратна косметологія:

  • Пресотерапія – процедура, яка грунтується на активному механічному лімфодренажі за допомогою стисненого повітря. Завдяки цьому вдається усунути зайву рідину, застояні продукти, токсини, продукти розкладання жирових клітин, а також активізувати обмінні процеси.
  • Старвак – під час процедури шкіра піддається механічному впливу роликами, що призводить до посиленого відтоку зайвої рідини разом з токсинами і поліпшення клітинного дихання. Така стимуляція сполучної тканини запускає процес ліполізу, завдяки якому зменшуються ознаки целюліту і товщина жирових відкладень.

У салоні краси Афродіта ви можете виконати дані процедури для корекції тіла. Наші фахівці проконсультують Вас, дадуть рекомендації, стосовно необхідної кількості сеансів. Ми допоможемо вам зустріти літо у відмінній формі і прекрасному настрої!

Позвоните нам